What's cooking?
o przyjemnościach od kuchni
Strony
(Przenieś do…)
▼
piątek, 26 lutego 2016
Zjeść Pragę. Stolica Czech od kuchni.
›
Weekend w Pradze to zdecydowanie za mało! To miasto ma naprawdę wiele do zaoferowania... Zimowy deszczowy weekend nie był tym, o czym ma...
35 komentarzy:
środa, 23 grudnia 2015
Ekspresowe pierniczki z cytrynowym lukrem
›
Nie nastawiliście ciasta na piernik? To nic :) To przepis dla spóźnialskich. Ekspresowe świąteczne pierniczki. Bardzo proste w przygotowa...
2 komentarze:
niedziela, 22 listopada 2015
Kanelbullar - sezon na cynamon rozpoczęty
›
P odobno większość Europejczyków zaczyna swój dzień od kawy. Ja zdecydowanie zaliczam się do tej grupy, zwłaszcza w jesienne poranki. Kon...
2 komentarze:
sobota, 31 października 2015
Rystykalna tarta orkiszowa
›
C hciałabym umieć śpiewać, wstać rano i śpiewając przygotowywać śniadanie, nie musząc przedtem zamykać dokładnie wszystkich okien. Chciał...
1 komentarz:
środa, 26 sierpnia 2015
Bezglutenowe ciasto z migdałów
›
J edzenie na czasie. Ciasto na koniec lata. Sycące, słodkie, wilgotne. Lubicie makaroniki? Jeśli tak, pokochacie również ten hiszpański...
20 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer